Logo van ABN AMRO

Categorie Voorloper

ABN AMRO

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN ABN AMRO

OVER ABN AMRO

Wederom genomineerd als Voorloper is ABN AMRO. Al jarenlang laten ze Zien hoe het Hoort door met succes sensorisch talent aan te nemen. Ze inspireren vervolgens hun zakelijke relaties dit ook te doen. Ze laten actief zien dat de medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en productiviteit omhooggaat op plekken waar mensen met een arbeidsbeperking werken. Bij ABN AMRO wordt er veel aandacht gestoken in de talenten en hierdoor krijgen ze uiteindelijk vaak een vast contract. 

Meer lezen over de inclusiereis van ABN AMRO? Klik hier!

 

CATEGORIE VOORLOPER

Deze award is voor de organisatie die een echte voorloper is op het gebied van inclusie. Hier werken mensen met een auditieve of visuele beperking. Daarnaast inspireert dit bedrijf anderen om ook sensorisch talent in dienst te nemen. Is ABN AMRO volgens jou een echte voorloper?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op ABN AMRO

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents