Ctalents Diamond Awards-1
abn

ABN AMRO is dit jaar wederom genomineerd als Voorloper vanwege het stapje extra wat ze zetten.

“ABN AMRO is een bank die het belangrijk vindt om het talent van haar medewerkers te benutten. Hierbij maakt het niet uit of je een beperking hebt of niet. De bank en haar B-Able Desk zet zich in om mensen met een vastgestelde beperking een kans te geven en duurzaam te behouden binnen de organisatie. Op dit moment werken er 116 mensen met een beperking, waarvan 42 met een zintuiglijke uitdaging.  Daarnaast heeft de B-Able Desk door de jaren heen ook mensen met een beperking geholpen die nu ergens anders succesvol werkzaam zijn. De meeste mensen stromen in op reguliere vacatures met bijpassend salaris. Met specifieke inhousedagen en grote (digitale) banenmarkten probeert ABN AMRO talent met een beperking aan te trekken. Ook zijn er in samenwerking met Ctalents vacatures ontwikkeld specifiek om mensen met een zintuiglijke uitdaging aan het werk te helpen. Denk hierbij aan de gebarista’s van de Sign Language Coffee Bar, hypotheekadvies in gebarentaal, de Accessibility & Inclusion manager voor onze digitale toegankelijkheid of onze Warm Welkom-medewerkers die het eerste aanspreekpunt zijn in de bankkantoren”. Stem daarom op ABN AMRO!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. ABN AMRO is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op ABN AMROOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents