Vacature

ADMINISTRATIEF FINANCIEEL MEDEWERKER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij goed met cijfers en werk je nauwkeurig? Wil je deel uitmaken van een professioneel team? Dan is deze vacature wat voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

In de functie van Medewerker Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden binnen het werkproces van facturatie. Je werkt in een team met 10-15 anderen, waar je zelfstandig aan de slag gaat.  Binnen jouw rol houd je je bezig met het bijhouden van rekeningen, factuurgegevens, dagtekenen en de andere correspondentie in de verschillende systemen. Je bent mede verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en deze te adresseren aan jouw teamleider. Je werkt secuur en houdt van werken met cijfers.  

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Opstellen en bespreken van rapporten en overzichten 
 • Professionals informeren over de procedures van een facturatieproject 
 • Fungeren als aanspreekpunt voor partners  

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Medeweker Financiële Administratie beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Jij hebt minimaal een MBO 4 afgeronde opleiding, op het gebied van financiële administratie 
 • Jij hebt minimaal twee jaar werkervaring in een financiële ondersteunende rol  

Overige functie-eisen: 

 • Je gaat nauwkeurig te werk en hebt affiniteit met cijfers 
 • Je beschikt zowel over de Nederlandse als Engelse taal  
 • Je bent communicatief sterk en goed in staat om je op te stellen als een financieel adviseur 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2500,- tot €3500,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!