henk

On Demand Webinar

Leer de basis van lean, scrum & agile

Terugkijken

over deze webinar

Lean, Agile en Scrum zijn termen waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Nieuwe manieren van werken die veel bedrijven op dit moment gebruiken. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk? Waar komen die termen vandaan? En misschien wel belangrijker nog, wat kan je ermee?


In deze training, die speciaal ontwikkeld is voor mensen een auditieve en/of visuele beperking, nemen wij je mee naar het ontstaan, de achtergrond en de toepassing in de praktijk. Daarnaast geven we je handvatten zodat je jezelf verder kan verdiepen in deze theorieën en methodieken en de toepassing ervan. Aan het eind van deze training weet jij wat de verschillende begrippen betekenen en hoe en wanneer jij de methodieken kan inzetten. 

 

over de trainer

Deze training wordt verzorgd door Henk Duit van Critical Minds. Critical Minds ondersteunt bedrijven in de technische sector met het verkorten van de doorlooptijd. Daarbij gebruiken ze veel methodieken die voortkomen uit zowel Lean, Agile en Scrum.

 

over ctalents

Waar anderen je beperkingen zien, zien wij jouw talent. Wij zijn Ctalents, hét detacheringsbureau voor sensorisch talent. Wij detacheren blinde, slechtziende, dove en slechthorende starters, young professionals en experts met een mbo4-, hbo- of wo-diploma op zak. Dit doen we in verschillende sectoren in alle denkbare functies. Opzoek naar de volgende stap in jouw carrière? Doe dan hier de One Minute Check en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk deze webinar direct