Cursus Afgestudeerd? Betreed succesvol de arbeidsmarkt! 1 juli 2022.

Afgestudeerd?

Betreed succesvol de arbeidsmarkt!

LET OP: Deze workshop is afgelast. Wil je toch het gesprek aangaan en ben je op zoek naar jouw droombaan? Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter.

Over de workshop

Ga jij binnenkort afstuderen, of heb je die ellenlange studie net afgerond? Ik heb ooit ook in die positie gestaan. De arbeidsmarkt was toen minder gunstig voor starters, dus het was behoorlijk afzien. De omstandigheden zijn nu beter, maar toch worden er nog vaak genoeg drempels opgeworpen als je net de banenmarkt betreedt. Ik wil je helpen om die drempels te herkennen, en er overheen te springen!

In deze workshop ga ik je leren wat je moet verwachten als je net vanuit je studie gaat solliciteren, als je op gesprek gaat, en als je gaat starten. In het bijzonder wil ik aandacht besteden aan je beperking. Het lijkt misschien contraproductief om hier nadruk op te leggen, maar ik wil je laten zien hoe je hier je kracht van kunt maken. De werkgever beseft het misschien nog niet, maar je hebt een hele prestatie geleverd met je studie, en dat mag je laten zien!

Meld je aan

  Over de workshopleider

Sjoerd is de Instroomspecialist van Ctalents. Hij heeft ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling en is getraind in gesprekstechnieken. Als geen ander weet hij precies hoe het sollicitatieproces, werkgeverschap en de bredere arbeidsmarkt in elkaar steken. In deze webinar neemt Sjoerd je mee in onderwerpen die er voor gaan zorgen dat werkgevers jou gaan vinden, in plaats van andersom! Sjoerd biedt je creatieve alternatieven voor wat je gewend bent tijdens je zoektocht naar werk, met een glimlach en een knipoog!

sjoerd
Logo Ctalents