Ctalents Diamond Awards Uitblinker
Foto Arif

Arif Munaf

Arif werkt als administratief secretarieel medewerker bij de Politie en is een echte doorzetter!

“Ik vind het knap wat hij doet. Hij werkt nu voor het eerst in zijn leven bij een werkgever. Hij had al wel stage gelopen maar dat is in mijn beleving anders. Arif pakt de zaken snel en goed op en schroomt nu al niet om zelfstandig andere collega’s in de organisaties die hij niet kent, te benaderen om zijn zaken geregeld te krijgen. Hoe hij met zijn beperking omgaat vind ik mooi om te zien. Arif wil gewoon alles doen wat hij kan doen. Hij praat er gemakkelijk over. Zowel wat hij wil, wat hij kan en waar hij moeite mee heeft”.
Stem daarom op Arif!

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Arif Munaf is genomineerd in de categorie UItblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Arif MunafBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter!
Logo Ctalents