Vacature

ASSISTENT ACCOUNTANT

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Heb jij altijd al bij een internationale organisatie willen werken? Wil jij je verder ontwikkelen als Accountant en zet jij alles op alles om je doelen te bereiken? Dan is deze functie écht wat voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Assistent Accountant ben jij onderdeel van verschillende teams. De teams verschillen erg qua grootte en qua samenstelling. Eén ding is wel zeker: iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden om aan het eind gezamenlijk de jaarrekening goed te kunnen keuren. 

 

In jouw functie is het belangrijk dat je je eigen verantwoordelijkheden pakt. Er is binnen de organisatie veel ruimte om je te ontwikkelen, maar het is aan jou om deze kansen te grijpen. Je gaat nauwkeurig te werk en ondersteunt jouw collega’s in het succesvol afronden van werkzaamheden.  

 

Deze functie staat open bij PwC, een organisatie waar ze een inclusieve cultuur belangrijk vinden. Elke werknemer krijgt de ruimte om te zijn en worden wie men wil zijn. Binnen de organisatie zijn verschillende mogelijkheden om jouw kennis, ideeën en vragen te delen met jouw collega’s en op deze manier van elkaar te leren. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Als aanspreekpunt voor de klant ben jij verantwoordelijk voor de plannings- en afrondingsfase van de jaarrekeningcontrole 
 • Ter controle van de interne beheersingsmaatregelen voer jij verschillende werkzaamheden uit 
 • Ondersteun je collega’s die minder ervaren zijn en beoordeelt hun werkzaamheden 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Assistent Accountant beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding 
 • Je beschikt over goede vaardigheden in projectmanagement (planning & controle) 
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week 

Overige functie-eisen: 

 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, in woord en geschrift 
 • Een leergierige en ambitieuze werkhouding 
 • Gedreven om met jouw teams het verschil te gaan maken! 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!