Ctalents Diamond Awards-1
Babbage logo_liggend_RGB

Babbage is genomineerd als Voorloper vanwege de vele werkplekken die ze toegankelijk maken. Ze streven naar een samenleving waarin iedereen succesvol kan leren, studeren en werken en kan deelnemen aan de maatschappij! Dit doen ze door inzet van ondersteunende technologie. De Operationaal Directeur van Babbage is zelf ook blind en outperformed elke dag!

Stem daarom op Babbage!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Babbage is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op BabbageOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents