Vacature

BACK END DEVELOPER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Weet jij hoe een website of app werkt achter het mooie plaatje? Ben jij degene die verschillende systemen efficiënt met elkaar kan laten communiceren? Dan is dit iets voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Geen app of website kan draaien zonder dat het op de achtergrond goed is ingericht. Want als de verschillende systemen niet met elkaar kunnen communiceren, de database niet bereikbaar is of wanneer de beveiliging niet up-to-date is, dan loopt het snel genoeg vast. Als Back End Developer zorg jij, samen met het team, ervoor dat alles blijft draaien. Daarbij hoort ook het testen van de verbeteringen, zo weet je zeker dat het werkt. 

 

De digitale wereld is continu in beweging. Jij ziet daar enkel een uitdaging in en het leren van de nieuwste ontwikkelingen doe je met plezier. Zo weet je goed te anticiperen en mogelijke problemen voor te zijn. Onze klant zit in de financiële sector; een plek waar de belangen groot zijn, maar de wil om te verbeteren groter. Dat maakt van deze rol als Back End Developer er één die niet alleen uitdaging is, maar ook echt wat toevoegt. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je bent in staat om functionele wensen te vertalen naar technische oplossingen; 
 • Bij problemen denk je in oplossingen en mogelijkheden; 
 • Regelmatig schakelen met andere afdelingen. 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Back End Developer beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je bent gedreven om continu aan verbetering te werken; 
 • Je bent een teamspeler, want een product maak je immers samen. 

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Kennis van één of meerdere computertalen, zoals: C++, C#, Java, .Net, of Python; 
 • Je weet wat Scrum/Agile werken inhoud, of je bent bereid dit je eigen te maken. 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3000,- tot €4500,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!