Ctalents Diamond Awards-1
bzzzonder2-1

Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze zijn genomineerd als Voorloper omdat inclusieviteit als een rode draad door de organisatie loopt.

“De organisatie Bzzzonder is een Koploper als het gaat om inclusiviteit. Ook door onze dochterondernemingen Bzzzonder leven, Bijzondere Gasten en Buitengewoon Concept. Bij Bzzzonder is iedereen welkom, denken we in mogelijkheden en werken we vanuit ons hart”.

Stem daarom op Bzzzonder!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Bzzzonder is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op BzzzonderOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents