Header Uitblinker. Stemmen tot 7 december 2022
Cas Wolters

Cas Wolters

Cas is bekend vanwege zijn deelname aan het programma Heel Holland Bakt. Met zijn aanstekelijke enthousiasme wist hij zijn passie van bakken over te brengen op het publiek. Ook heeft hij een groot deel van de Nederlanders bewust gemaakt van hun slechthorende medemens via het programma. Cas zet zich daarnaast in voor de Limburgse doven/slechthorende gemeenschap via de stichting Limburg hoort zo! Cas is een doorzetter en gaat zijn dromen achterna!
 Stem daarom op Cas!

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Cas Wolters is genomineerd in de categorie Uitblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Cas WoltersBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Logo Ctalents