Uitnodiging kantoor (5)

Categorie Uitblinker

CASPAR VAN DEN BERG

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

klik hier voor de inclusiereis van caspar

CASPAR VAN DEN BERG

Senior Associate Social Return on Investment bij PWC 

“Caspar is nu 5 jaar werkzaam bij PwC en nog steeds een voorbeeld en kartrekker van inclusie beleid. Hij zet zich actief in voor diverse doelgroepen, denkt altijd in mogelijkheden, en is professioneel maar zeker ook persoonlijk betrokken bij het werven en onboarden van nieuwe collega's met een arbeidsbeperking”. 

Afgelopen jaar maakte hij concrete stappen in zijn carrière bij PWC en is daarom genomineerd als uitblinker. Hij laat zien wat er kan wanneer je gelooft in jezelf en de ander. Juist omdat hij zelf weet hoe het is om te leven en te werken met een beperking zet ook hij zich elke dag in voor het binnenhalen van nieuwe collega’s met een arbeidsbeperking.  

 

Meer lezen over de inclusiereis van Caspar? Klik hier!

 

 

CATEGORIE UITBLINKER

Deze award gaat naar een talent met een auditieve of visuele beperking dat laat zien wat er wél kan. Iemand die stappen heeft gemaakt in zijn of haar carrière en die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Is Caspar van den Berg volgens jou een echte uitblinker?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Caspar

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Rood _ Zwart