Vacature

CUSTOMER JOURNEY EXPERT

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld, zo ook onze bankzaken. Maar welke stappen doorloopt een klant eigenlijk om dit op orde te krijgen? Daar weet jij gelukkig alles van! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof).  

 

Als Customer Journey Expert verdiep jij je in de reis die de klant aflegt om zijn doel te behalen. Dit kan betrekking hebben op de betalingen, maar ook om het aanvragen van een nieuwe betaalpas. Door het verbeteren van de customer journey wordt de klant nog meer verbonden aan de bank. Dat is precies wat de bank wil! 

 

In deze rol ga je aan de slag met het realiseren van strategische plannen. Jij weet wat de doelen zijn, zowel op korte als lange termijn en maakt deze concreet. Door jouw contact met interne en externe stakeholders zorg je dat alle partijen betrokken blijven bij veranderingen. Daarnaast blijf je zoeken naar innovatieve mogelijkheden om alles zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken voor de klant. Dit doe je uiteraard niet alleen. In multidisciplinaire teams werk je gezamenlijk aan dit doel. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je bent in staat om oplossingen en processen in begrijpelijk taal te communiceren naar collega's en stakeholders 
 • Je bent verantwoordelijk voor transparantie omtrent de werkwijze en stand van zaken 
 • Je houdt rekening met de wet- en regelgeving die betrekking heeft op de processen 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Customer Journey Expert beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Communicatief vaardig (zowel in het Nederlands als in het Engels) 
 • Een oplossingsgerichte en innovatieve werkhouding, en kan dit ook met voorbeelden aantonen 
 • Een echte teamspeler, die klaar is om het verschil te gaan maken 

Overige functie-eisen: 

 • HBO of WO werk en denkniveau 
 • Minimale beschikbaarheid van 32 uur per week

Wat bieden wij jou? 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €4077,- tot 6950,- op basis van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als Customer Journey Expert en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!