Foto van Daan de Kort

Fotografie door: Maarten Verbaarschot

Categorie Koploper

DAAN DE KORT

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023
LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN DAAN

OVER DAAN DE KORT

“Daan is een echte voorloper! Van wethouder naar tweede kamerlid, waar hij daadwerkelijk dingen aan de kaak stelt die belangrijk zijn voor onze doelgroep”.

 

Daan de Kort is politicus namens de VVD en lid van de Tweede Kamer. Daarnaast heeft Daan zich in het verleden in de European Blind Union ingezet voor de toegankelijkheid van de verkiezingen binnen de lidstaten in Europa. Ook is hij al jarenlang ambassadeur van het Oogfonds.

 

Hij is slechtziend en heeft zelf ervaren hoe het is wanneer instanties voor je willen bepalen hoe je je leven moet inrichten. Juist daarom draag Daan actief uit dat je je niet moet laten beperken door je beperking en zorgt hij er elke dag opnieuw voor dat uiteindelijk iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten te ontwikkelen.  
Meer lezen over de inclusiereis van Daan? Klik hier!

 

CATEGORIE KOPLOPER

Deze award gaat naar een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving en die bijdraagt aan verandering. Moet Daan de Kort deze award volgens jou winnen?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Daan

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents