Vacature

DATA ANALIST

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij cijfermatig ingesteld? Kan jij op basis van data de juiste conclusie trekken en herken je snel trends? Dan is de functie van Data analist zeker wat voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

In de rol van Data analist ga je aan de slag met het doornemen van de dashboards waarop wordt weergegeven hoe de content op het Insight platform scoort. Het is belangrijk dat je kort en bondig kan rapporteren. Op deze manier weten je collega's snel wat de stand van zaken is en waar ze moeten bijspringen.   

 

De vacature van Data analist staat open bij een bank, waarbij de online wereld constant verandert en vraagt om aanpassingen. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent en meebeweegt met deze veranderingen. Het team is leergierig en heeft ambities om de komende jaren verder te groeien. Help jij hen daaraan mee? 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je maakt analyses op basis van de beschikbare data, of gaat zelf op zoek naar de benodigde data 
 • Je stelt rapportages op, met daarin een duidelijk overzicht van de stand van zaken en to-do's 
 • Je schakelt met collega's over jouw bevindingen en controleert deze met de bevindingen van je collega's 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Data analist beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je bent analytisch en gaat gestructureerd te werk 
 • Als teamspeler sta jij altijd klaar voor collega’s en klanten 

Overige functie-eisen: 

 • HBO of WO werk- en denkniveau 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als in geschrift 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3161,- tot €4516,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Recruiter Lisanne.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met onze Recruiter Lisanne via lisanne@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Lisanne (hubspot.com) Tot gauw!