Logo van Special Social Club

Categorie Koploper

DE SPECIAL SOCIAL CLUB

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

OVER DE SPECIAL SOCIAL CLUB

De Special Social Club streeft elke dag opnieuw naar een inclusieve samenleving. Door de huidige drempels te verlagen voor mensen met een beperking, geven zij iedereen een kans om zo volwaardig deel uit te kunnen maken van de maatschappij.  

We kregen een recordaantal nominaties binnen voor de Special Social Club maar ze zijn vooral genomineerd omdat ze zich vol passie en plezier inzetten voor mensen met een beperking. Door deze club worden er grote groepen mensen niet beperkt om van het leven te genieten. 

 

CATEGORIE KOPLOPER

Deze award gaat naar een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving en die bijdraagt aan verandering. Moet De Special Social Club deze award volgens jou winnen?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op de Special Social Club

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents