Vacature

DIGITAAL TESTER

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Meld je aan voor Jobalert

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Digitaal tester werk jij direct mee aan het toegankelijk maken van websites en apps binnen de organisatie. Jouw ideeën en suggesties worden meegenomen in de verbeteringen en aanpassingen.  

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) beperking. 

 

De functie van Digitaal tester staat open bij de ABN Amro Bank. In deze rol ga je de verschillende websites van de bank controleren op toegankelijkheid met jouw spraaksoftware. Kan je de kolommen openen? Zijn de uitklapmenu’s toegankelijk? 

 

Je komt te werken in een team, wat als standplaats Amsterdam heeft. Echter, het is ook mogelijk om in deze functie volledig thuis te werken. Het team heeft als voertaal Engels, dus het is belangrijk dat jij ook goed in het Engels kan communiceren. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Door middel van spraaksoftware de toegankelijkheid van de websites en apps controleren 
 • Suggesties en ideeën aandragen aan teams om de toegankelijkheid te bevorderen 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Digitaal tester beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Beschikbaar voor 24 uur 
 • Goede Nederlandse en Engelse vaardigheden, in woord en geschrift 

Overige functie-eisen: 

 • Vaardig met spraaksoftware (NVDA en Mac Voice Over) en sneltoetsen 
 • Je kan goed overweg met de computer 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2782,- tot €3974,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!