Ctalents Diamond Awards Uitblinker
Foto Emiel

Emiel Cornelisse

Emiel is de mede-oprichter van Radio 509, het radiostation voor en door mensen met een visuele beperking. Emiel is enorm actief in het verspreiden van positief nieuws voor, over en door mensen met een visuele beperking middels zijn radiostation. Wekelijks bereikt zijn radiostation ruim 250.000 luisteraars! Stem daarom op Emiel! 

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Emiel Cornelisse is genomineerd in de categorie Uitblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Emiel CornelisseBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter!
Logo Ctalents