Ctalents Diamond Awards (3)
Foto Errol

Errol

Errol is een vriendelijke en rustige man. Op financieël vakgebied blijft hij zich graag ontwikkelen. Hij werkt het liefst met cijfers en is daarom ook gestart met een studie MBA waar hij binnenkort examens voor moet afleggen. Hij is erg gedreven om zijn beste beentje voor te zetten. Iemand die nu heel graag zijn skills en kennis wil gaan gebruiken. Stem daarom op Errol!

Ctalents Diamond Awards - categorie Talent

Errol is genomineerd in de categorie Talent. Deze persoon met een auditieve en/of visuele beperking heeft de talenten en de skills maar nog niet de baan! Welk talent verdient volgens jou een Ctalents Diamond Award maar vooral ook een eerlijke kans op een baan?

Stem op ErrolBen jij ook een Talent?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter
Logo Ctalents