Vacature

FRONT END DEVELOPER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Stoor jij je eraan als een site niet optimaal werkt? Zoek jij altijd naar verbetering? Als je dan ook nog kennis hebt van programmering, dan is deze vacature iets voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Of het nu gaat om een supermarkt of een bank, vrijwel elk bedrijf ontwikkelt hun eigen apps. Dat is niet een proces van één keer maken en klaar. Nee, het vraagt om een constant proces waarbij verbetering en optimalisatie van groot belang zijn. Als Front End Developer zorg jij ervoor dat de gebruikerservaring soepel verloopt. Uiteraard zet je daar je analytisch vermogen voor in, maar ook je creatieve kant. 

 

Kwaliteit moet hoog in het vaandel staan, dat geldt voor elke app en website, maar als ze van een financiële instelling zijn ligt die lat toch net wat hoger. Omdat onze klant tot die sector behoort vragen we ook van jou dat jij initiatief toont en technische keuzes durft te maken. Zo ben jij één van de drijfveren van innovatie binnen het enthousiaste team waarin je komt te werken! 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Nauw contact met diverse afdelingen; 
 • Jezelf en je collega’s uitdagen om tot verbetering en vernieuwing te komen; 
 • Het ontwikkelen van de beste (en toegankelijke) gebruikservaringen! 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Front End Developer beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je bent gedreven om continu aan verbetering te werken; 
 • Je bent een teamspeler, want een product maak je immers samen. 

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Kennis van JavaScript, HTML, en CSS/SCSS; 
 • Je weet wat Scrum/Agile werken inhoud, of je bent bereid dit je eigen te maken. 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3000,- tot €4500,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!