Ctalents Diamond Awards-1
Foto gemeente zeist

Gemeente Zeist

De gemeente Zeist is genomineerd omdat zij echt moeite doen voor inclusie. Er werken mensen met een visuele beperking en je ziet de moeite die ze ervoor doen terug in de sfeer in de organisatie en hoe  ze met elkaar omgaan.
 
"De Burgemeester speelt hierin een belangrijke rol. Hij vindt dit onderwerp heel belangrijk en straalt dit ook echt uit. Hij luistert echt naar je en dat sijpelt door in de hele organisatie".
 
Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. De gemeente Zeist is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op Gemeente ZeistOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents