Ctalents Diamond Awards (2)
Gerda

Gerda Bade-van Oort

Gerda is genomineerd als inspirator vanwege haar stuwende kracht binnen de Politie!

“Gerda verdient een nominatie als stuwende kracht binnen de Politie. Altijd in verbinding in- en extern, zoekend naar mogelijkheden en is wars van onmogelijkheden, omdat het laatste enkel belemmerend werkt. In haar beleving is ieder mens uniek en daarmee waardevol”.              

Stem daarom op Gerda!

Ctalents Diamond Awards - categorie Inspirator

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Gerda Bade-van Oort is genomineerd voor de categorie Inspirator. Deze persoon is een echte inspirator voor anderen! Hij/zij zorgt er daadwerkelijk voor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen ditzelfde te doen.

Stem op Gerda Bade-van OortOok een Inspirator worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents