Workshop gesprekstechnieken: Neem het stuur in handen! 24 juni 2022.

Gesprekstechnieken:

Neem het stuur in handen!

LET OP: Deze workshop is afgelast. Wil je toch het gesprek aangaan en ben je op zoek naar jouw droombaan? Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter.

Over de workshop

Zit jij bij een sollicitatiegesprek ook wel eens verlegen om een antwoord? Ik herken het wel! Je gesprekspartner maakt van een eerste kennismaking een interview: je krijgt vraag na vraag naar je hoofd geslingerd. Ondertussen schrijft meneer of mevrouw zo uitdrukkingloos mogelijk mee met elk woord dat je zegt. Is het dan wel echt jouw gesprek geweest? Ik vind van niet. Om te zorgen dat je nooit (meer) zo’n ervaring hebt tijdens je zoektocht naar de perfecte job ga ik je in deze workshop leren:

  • hoe je het stuur in handen neemt tijdens een gesprek.
  • Welke vragen je kunt stellen om meer te weten te komen over je gesprekspartner of het bedrijf waar je wilt werken.
  • Hoe je vragen en antwoorden formuleert om te zorgen dat je gelijkwaardig bent in een gesprek.
  • Wat je zegt over je beperking. Maak daar je kracht van!

Meld je aan

  Over de workshopleider

Sjoerd is de Instroomspecialist van Ctalents. Hij heeft ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling en is getraind in gesprekstechnieken. Als geen ander weet hij precies hoe het sollicitatieproces, werkgeverschap en de bredere arbeidsmarkt in elkaar steken. In deze webinar neemt Sjoerd je mee in onderwerpen die er voor gaan zorgen dat werkgevers jou gaan vinden, in plaats van andersom! Sjoerd biedt je creatieve alternatieven voor wat je gewend bent tijdens je zoektocht naar werk, met een glimlach en een knipoog!

sjoerd
Logo Ctalents