Vacature

HR ADVISEUR

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Vind jij het belangrijk dat je met jouw werk bijdraagt aan een maatschappelijk doel? Draait jouw functie niet alleen om resultaten, maar ook om de mens achter het werk? Dan past deze functie goed bij jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

In de rol van HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het managen van HR-gerelateerde vraagstukken. Je bent bekend met de verschillende HR-processen en kijkt met een kritische blik naar de huidige gang van zaken. Door jouw ervaring maak je weloverwogen keuzes en ga je daar integer mee om. 

 

Als HR Adviseur ben je onderdeel van een klein team. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden, maar pak je ook individueel taken op. Collega’s en werknemers weten jou te vinden voor vragen of casussen. Door jouw ervaring weet je hier goed mee om te gaan en taken op de juiste manier af te ronden. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je geeft advies over uiteenlopende HR-zaken om de gehele cyclus van werknemers te ondersteunen 
 • Door jouw ervaring duik je gemakkelijk in technische en fiscaal/juridische onderwerpen, om juiste beslissingen te kunnen nemen 
 • Je ondersteunt het team bij de dagelijkse werkzaamheden op zowel operationeel als tactisch niveau 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als HR Adviseur beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je bezit over een HBO-diploma en minimaal 3 jaar werkervaring als HR Adviseur 
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed in woord en geschrift 
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week 

Overige functie-eisen: 

 • Je gaat resultaatgericht te werk 
 • Je legt makkelijk contact en stelt je open op naar je collega’s en belanghebbenden 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3.200,- tot €4.600,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!