Foto van Jari Hazelebach

Categorie Koploper

JARI HAZELEBACH

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN JARI

OVER JARI HAZELEBACH

Jari groeide op als kind van twee dove ouders en zag daardoor zelf elke dag opnieuw hoe lastig het voor hen was om gesprekken te volgen. Juist daarom besloot hij om in 2017 samen met zijn compagnon Speaksee op te richten en ontwikkelde een apparaat dat nauwkeurig spraak omzet naar tekst. Door dit apparaatje kunnen doven en slechthorenden volwaardig meedoen aan gesprekken, wat vervolgens een grote bijdragen levert aan het creëren van dezelfde kansen voor iedereen. Het was dan ook een bijzondere mijlpaal toen het vorige kabinet, bij monde van minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees, heeft toegezegd dat Speaksee zal worden vergoed vanuit de basisverzekering. 

Jari is regelmatig terug te vinden in de media waardoor hij ook op die manier bijdraagt aan de bewustwording en het normaliseren van Inclusie in onze samenleving. Genoeg reden om Jari te nomineren als koploper.  

 

Meer lezen over de inclusiereis van Jari? Klik hier!

 

CATEGORIE KOPLOPER

Deze award gaat naar een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving en die bijdraagt aan verandering. Moet Jari Hazelebach deze award volgens jou winnen?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Jari

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents