Foto van Jolanda

Categorie Uitblinker

JOLANDA SPAANS

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN JOLANDA

JOLANDA SPAANS

Casemanager Arbeidsontwikkeling/ Aanjager diversiteit en inclusie/Ambassadeur WERK 

Jolanda begeleidt kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van taaltraining, coaching, werk ervaring, een opleiding, tot uitstroom in en duurzaam reguliere baan. Dit alles vanuit de basis van vertrouwen. Vanzelfsprekend dat Jolanda dus genomineerd is als Uitblinker.  

Jolanda zet zich al jaren in voor de Oogvereniging en nadat ze anderen tips heeft gegeven over het vinden van werk, dacht ze: ‘Wat ik anderen adviseer, dat kan ik natuurlijk ook zelf doen!’ Vanuit 100% arbeidsongeschikt werkt ze nu al bijna 2 jaar met succes bij de gemeente Den Haag! Hier begeleidt ze mensen naar werk”. Jolanda is hiermee hét voorbeeld dat je je niet moet laten beperken door je beperking! 

 

Meer lezen over de inclusiereis van Jolanda? Klik hier!

 

CATEGORIE UITBLINKER

Deze award gaat naar een talent met een auditieve of visuele beperking dat laat zien wat er wél kan. Iemand die stappen heeft gemaakt in zijn of haar carrière en die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Is Jolanda Spaans volgens jou een echte uitblinker?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Jolanda

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents