Ctalents Diamond Awards Uitblinker
Foto juliette

Juliette Wong

Juliette is bij ABN gestart via Ctalents, maar is vervolgens proactief op zoek gegaan naar een functie die nog beter aansluit bij haar talenten en ambities. Ze is vriendelijk, charismatisch en staat altijd open voor een gesprek. Toont interesse in de ander en is nieuwsgierig. Stem daarom op Juliette!
 
Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Juliette Wong is genomineerd in de categorie Uitblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Juliette WongBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter!
Logo Ctalents