Ctalents Diamond Awards Uitblinker
Foto Karst

Karst Hoogsteen

"Karst is bijna blind en laat zich niet belemmeren daardoor. Hij doet onderzoek naar mobiliteitsoplossingen in de VS, een internationale samenwerking om slechtzienden beter te laten zien in het donker. Karst heeft een leuke persoonlijkheid en is ambitieus. Hij is vaak tegen belemmeringen aangelopen bij sollicitaties door ontoegankelijke sollicitatieprocedures en assessments. Ondanks dit heeft Karst altijd doorgezet!"
Stem daarom op Karst!

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Karst Hoogsteen is genomineerd in de categorie UItblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Karst HoogsteenBen jij ook een Uitblinker?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter Impact!
Logo Ctalents