Vacature

KLANTADVISEUR

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De klant staat centraal, de vraag is duidelijk en jij weet wat je moet doen. Om de klant zo goed mogelijk te helpen, stel je de juiste vragen. Doelgericht en servicegericht, dat ben jij zeker! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Klantadviseur ben je goed op de hoogte van de verschillende diensten die de bank aanbiedt. Jij weet waar je de klant mee vooruit kan helpen. Op basis van de vraag ga je op onderzoek naar de geschikte oplossing. In de rol van Klantadviseur is het daarom belangrijk dat je de vraag achter de vraag kan bepalen en communicatief sterk bent. 

 

De Klantadviseur is het eerste aanspreekpunt voor de klant. Zowel telefonisch als face-to-face ben jij beschikbaar. Je bent bereid om op mensen af te stappen en stelt je open op. Door jouw houding voelt de klant de vrijheid om diens verhaal te doen en gezamenlijk op zoek te gaan naar een passend antwoord. De vragen zijn erg uiteenlopend; van het blokkeren van een bankpas tot advies op het gebied van investeren. Met jouw blik op de toekomst en veranderingen denk je oplossingsgericht mee met de klant. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je bent verantwoordelijk voor je eigen portefeuille aan klanten 
 • Je houdt klanttevredenheid, rendement, risicobeheer en marktaandeel goed in de gaten en dit pas je direct toe in je werk 
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw portefeuille nauwkeurig, zodat je hierop kan inspelen 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Klantadviseur beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je hebt kennis van zakelijk financiële dienstverlening of vind het leuk je hierin te verdiepen 
 • Je staat altijd klaar voor de klant en denkt in oplossingen 

Overige functie-eisen: 

 • HBO werk- en denkniveau 
 • Ervaring met het voeren van (commerciële) gesprekken 
 • Je bent een teamspeler en zet je in om de teamdoelen te behalen 

 

Wat bieden wij jou? 

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3161,- tot €5086,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als Klantadviseur en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Recruiter Lisanne.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met onze Recruiter Lisanne via lisanne@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Lisanne (hubspot.com) Tot gauw!