Ctalents Diamond Awards-1
kngf

KNGF is als Voorloper genomineerd vanwege de activiteiten die ze ondernemen om bedrijven te inspireren en te vertellen wat een geleidehond betekent op de werkvloer.

“KNGF Geleidehonden heeft nu twee werknemers met een visuele/auditieve beperking in dienst en heeft daarnaast een volwaardig ambassadeurs programma waar alleen maar mensen ingezet worden met een geleidehond. Deze wordt door onder andere onze blinde coördinator ambassadeurs geleid. Met onze ambassadeurs willen wij op deze manier o.a. bedrijven inspireren en vertellen wat een geleidehond betekent op de werkvloer”.

Stem daarom op KNGF!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. KNGF is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op KNGFOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents