Logo van Komt het Zien!

Categorie Koploper

KOMT HET ZIEN

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023
LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN KOMT HET ZIEN!

OVER KOMT HET ZIEN

Komt het Zien! maakt reguliere theatervoorstellingen toegankelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Dankzij de live audiodescriptie en speciale meet & feel inleiding kan iedereen altijd alles volgen. Via een koptelefoon hoort het publiek de audiobeschrijving van de blindentolken en hoeft niemand iets te missen. Een totaal beleving dus! 

Komt het Zien is genomineerd als Koploper doordat ze theater toegankelijk maken voor mensen die blind of slechtziend zijn! Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet. 
Meer lezen over de inclusiereis van Komt het Zien? Klik hier!

 

CATEGORIE KOPLOPER

Deze award gaat naar een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving en die bijdraagt aan verandering. Moet Komt het zien deze award volgens jou winnen?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Komt het Zien

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents