Header 8 april - Voorloper
kpn_Logo_ZW-RGB

KPN is genomineerd als Voorloper omdat zij inclusie en diversiteit hoog op de agenda hebben staan en daar ook daadwerkelijk gerichte activiteiten op ondernemen.

“We hebben een manager Inclusiviteit aangesteld die fantastische initiatieven ontplooit. De inclusion talks die maandelijks georganiseerd worden zijn daar een mooi voorbeeld van”.

Stem daarom op KPN!

Ctalents Diamond Awards - categorie Voorloper

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. KPN is genomineerd voor de categorie Voorloper. Een Voorloper is een organisatie die voorloopt op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.

Stem op KPNOok een Voorloper worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Logo Ctalents