Logo van KPN

Categorie Voorloper

KPN

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN KPN

OVER KPN

‘Bij KPN heerst er echt een inclusieve werksfeer. Ze willen de samenleving inclusiever maken met bijvoorbeeld ‘Klassecontact’ en ‘Ondernemen tegen eenzaamheid’, wat KPN samen met het Oranjefonds doet!’ 

Naast dat Inclusie en diversiteit hoog op de agenda staat, onderneemt KPN ook daadwerkelijk gerichte activiteiten om verandering in gang te zetten. KPN hecht veel waarde aan een diverse samenstelling van de medewerkers. Ze geloven in de kracht van het verschil en daarom investeren ze in een inclusieve cultuur. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn omdat je alleen dan je volledig potentieel kan benutten!  

 

Meer lezen over de inclusiereis van KPN? Klik hier!

 

CATEGORIE VOORLOPER

Deze award is voor de organisatie die een echte voorloper is op het gebied van inclusie. Hier werken mensen met een auditieve of visuele beperking. Daarnaast inspireert dit bedrijf anderen om ook sensorisch talent in dienst te nemen. Is KPN volgens jou een echte voorloper?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op KPN

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents