Vacature

KREDIET SPECIALIST

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij een ondernemende verbinder? Zoek je het persoonlijke contact op en buig je je graag over ingewikkelde vraagstukken? Word dan onderdeel van het Team Zakelijke Kredieten! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof).  

 

Het Team Zakelijke Kredieten bestaat uit 5 onderdelen, met elk hun eigen specialiteit. Elk zelfsturend team bestaat uit maximaal 11 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het snel beantwoorden van de klantvraag en het behouden van de kwaliteit. Als Krediet specialist ga je op zoek naar de persoonlijke connectie, bied je een luisterend oor en onderzoek je hoe je de klant het beste kan helpen. 

 

In jouw rol als Krediet specialist ben je bezig met uiteenlopende vragen. Zo zijn financieringsaanvragen en wijzigingen van lopende financieringen niet nieuw voor jou. Uiteraard is het vastleggen van het klantcontact ook onderdeel van het werk. Dagelijks kijken jullie als team naar de te realiseren doelen en manieren om efficiënter te werken. Initiatief wordt altijd gewaardeerd. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je onderzoekt de mogelijkheden om verschillende vormen van kredieten te verstrekken 
 • De klant staat centraal en dit is terug te zien in jouw werkwijze en aanpak 
 • Met het innovatieve team blijf je elke dag op zoek naar verbeterslagen voor jullie werkwijze 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Krediet specialist beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je stelt de klant centraal 
 • Je gaat nauwkeurig en accuraat te werk 
 • Je kan goed functioneren onder druk 

Overige functie-eisen: 

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Hoge Hotelschool 
 • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar (hybride werken is mogelijk) 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2961,- tot €4231,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie als Krediet specialist en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!