Foto van Bas Brons

On Demand Webinar

 

Je kwaliteiten ontdekken

TERUGKIJKEN

OVER DIT WEBINAR

Wij geloven dat jezelf beter leren kennen belangrijk is bij het vinden van je droombaan. Daarom leer je tijdens dit webinar wat jouw kernwaarden zijn: Wat is voor jou belangrijk, wat drijft jou, wat bepaalt jouw gedrag, en welk gedrag laat je zien in welke omgeving? Daarnaast ga je op zoek naar je overtuigingen: welke overtuigingen helpen jou om je doelen te bereiken (versterkende overtuigingen) en welke overtuigingen belemmeren jou en kan je beter loslaten (belemmerende overtuigingen)?

 

Kortom: als je erachter komt wat jouw kernwaarden en overtuigingen zijn, zal je jezelf beter leren kennen en begrijpen, en daardoor nog beter jezelf kunnen verkopen in een sollicitatiegesprek. 

 

Bas legt aan de hand van persoonlijke voorbeelden uit hoe zijn ontdekkingstocht naar zijn kernwaarden en overtuigingen is verlopen.

 

NA DIT WEBINAR

  • Weet je wat je waarden en overtuigingen zijn;
  • Begrijp je hoe jouw waarden en overtuigingen je gedrag beïnvloeden;
  • Kun je door bewustwording je gedrag aanpassen.

OP ZOEK NAAR WERK?

Wil je weten wat Ctalents voor jou kan betekenen in jouw zoektocht naar werk? Doe de One Minute Check.

OVER DE DOCENT

Bas Brons (1963). Getrouwd, vier kinderen en werkzaam als behandelaar/therapeut in diverse omgevingen (voornamelijk verslavingszorg). Bas heeft het syndroom van Usher, oftewel een dubbele zintuiglijke beperking, waardoor hij slechthorend en slechtziend is. En toch lukt het hem om volop te blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer, met als doel mensen te helpen, inspireren en weer in beweging te krijgen. Dat kunnen zowel mensen zijn met een verslaving als mensen die ook een beperking hebben. Verder geeft Bas regelmatig lezingen en trainingen aan de eerder genoemde doelgroepen of hun omgeving. Wat hij daarin meeneemt zijn vooral zijn eigen ervaringen, het vermogen te relativeren en een flinke dosis humor. Zijn credo is: “Het zijn niet de gebeurtenissen zelf die ons verstoren, maar onze gedachten en gevoelens daarover.” (Albert Ellis).

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel informatie ontvangen over andere workshops? Vul dit formulier in.

Bekijk webinar direct