Vacature

MANAGEMENTASSISTENT

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij een kei in organiseren en plannen? Zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt? Dan is deze vacature wat voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Als Managementassistent ben jij degene die ervoor zorgt dat agenda’s kloppen, de e-mail wordt beheerd, en dat vergaderingen goed zijn voorbereid. Moet er nog een reis of event worden georganiseerd? Met groot enthousiasme regel jij dat, en meer. 

 

Onze klant zit in de financiële dienstverlening, al zul je als Managementassistent daar minder mee te maken hebben. Jij bent namelijk de personal assistant die de manager/directeur ontzorgt en veel van de eerste contacten op je neemt. Zo zorg jij ervoor dat zij hun werk goed kunnen doen. Kortom: een afwisselende rol binnen een organisatie waar met veel plezier wordt gewerkt. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Omgaan met vertrouwelijke informatie, dus enige discretie hoort er bij; 
 • Administratieve handelingen, onder andere met Outlook en het Office pakket; 
 • Bewaken van afspraken, dus je zult de manager/directeur soms ook wat aansturen. 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Managementassistent beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Stressbestendig en flexibel ingesteld, het werk kent immers duidelijk piekmomenten; 
 • Communicatief sterk, je komt immers met veel personen in aanraking.  

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau; 
 • Je beheerst zowel de Nederlands als Engels taal vloeiend in woord en geschrift; 
 • Enige werkervaring als Personal Assistant of Managementassistent is een pré. 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2000,- tot €3250,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Recruiter Lisanne.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met onze Recruiter Lisanne via lisanne@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Lisanne (hubspot.com) Tot gauw!