Vacature

MARKETEER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Weet jij goed hoe vraag en aanbod elkaar kunnen vinden door de inzet van marketing? Zoek jij graag uit wat écht werkt? Dan is deze vacature voor jou! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Het werk van een Marketeer is erg divers te noemen en is duidelijk gericht op het zo efficiënt mogelijk aanbieden van het product. Jij weet goed hoe je daarvoor een marketingplan moet opstellen, onderzoeken en analyses moet verrichten, en de nieuwste ontwikkelingen inzet. Jij werkt namelijk niet op basis van een onderbuikgevoel, maar je zet data effectief in om jouw visie te realiseren. Een visie waar je zowel de organisatie als de klant volwaardig in meeneemt. 

 

Marketing doe je niet alleen, maar met een team. Bij onze klant, actief in de financiële dienstverlening, zoeken ze iemand die hun multidisciplinaire team komt versterken. De focus ligt op digital marketing en het streven om de best mogelijke klantreis aan te bieden. Daarvoor richt je campagnes in en onderhoud je contact met alle stakeholders. 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Klanttevredenheid zo hoog mogelijk houden; 
 • Het vertalen van een strategie naar uitvoering; 
 • Anderen enthousiasmeren, dus je zult nog wel eens op de voorgrond staan. 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Marketeer beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je communiceert op een transparante en heldere wijze; 
 • Je bent analytisch sterk, want je werkt data gestuurd. 

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Je weet wat termen als SEA, SEO, Analytics en dergelijke inhouden; 
 • Je bent op goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. 

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €3500,- tot €6000,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!