Foto van Martin van de Beek

Categorie Inspirator

MARTIN VAN DE BEEK

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN MARTIN

MARTIN VAN DE BEEK

Kwartiermaker inclusie, participatie & banenafspraak bij De Nederlandsche Bank (DNB). 

Martin heeft zich het afgelopen jaar vol ingezet om de mindset van De Nederlandsche Bank (DNB) te veranderen. Hij is genomineerd als Inspirator omdat hij een echte voortrekker van inclusie & participatie is binnen deze grote organisatie. Hierdoor kunnen er daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking worden aangenomen. Martin neemt niet alleen talenten aan maar zorgt er ook voor dat de werkomstandigheden goed zijn. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat de strategie bij verschillende afdelingen veranderd waardoor er sneller en effectiever mensen ingezet kunnen worden. Een echte inspirator dus.
Meer lezen over de inclusiereis van Martin? Klik hier!

 

CATEGORIE INSPIRATOR

De inspirator is iemand die ervoor zorgt dat mensen met een auditieve of visuele beperking goed in een organisatie worden ingezet. Ook motiveert hij of zij anderen om hetzelfde te doen. Wil jij dat Martin van de Beek naar huis gaat met deze award?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Martin

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents