Vacature

MEDEWERKER KLANTENSERVICE

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Heb je een vlotte babbel en weet je de juiste vragen te stellen? Breng je vragen goed in kaart om ze vervolgens op te lossen? Zo ja, dan kan deze vacature nog wel eens iets voor jou zijn! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Ondanks de automatisering komen er nog wel eens problemen naar boven. Jij, als medewerker klantenservice, bent in deze rol verantwoordelijk voor het oplossen van problemen. Dat deze belletjes niet altijd de makkelijkste zijn om te plegen moge duidelijk zijn, gelukkig ben jij positief en oplossingsgericht ingesteld. Zo maak je er toch een prettig gesprek van en help je met een glimlach telkens weer een probleem de wereld uit. 

 

Wij verwachten niet dat je vanaf dag één alle kneepjes van het vak al kent. Je wordt dan ook goed voorbereid voor het welk als klantenservice met een uitgebreide training. Bij elk gesprek hoort ook een stukje administratie, hoe dat precies moet ga je leren. Ook wanneer je aan de slag bent onderhoud je intensief contact met je collega’s. Zo leer je van elkaar en blijf jij je kennis verdiepen. Elk gesprek is immers toch weer anders. Samenwerken houdt het niveau hoog, en maakt het gezellig! 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Je houdt van afwisseling, je weet immers nooit wanneer en waarom iemand belt; 
 • Je bent analytisch onderlegd, jij zoekt voor elke vraag een antwoord; 
 • Je bent digitaal vaardig, want je komt met meerdere systemen in aanraking. 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

Als Medewerker Klantenservice beschik jij over de volgende eigenschappen: 

 • Je bent een teamspeler die echt kan luisteren; 
 • Je niet schroomt om feedback te geven en te ontvangen. 

Overige functie-eisen: 

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau. Enige werkervaring is een pluspunt; 
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2000,- tot €2800,- op basis van 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Instroomspecialist Isa.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met Isa via isa@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Isa (hubspot.com) Tot gauw!