Foto van Meryem Bakirhan

Categorie Uitblinker

MERYEM BAKIRHAN

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023
LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN MERYEM

OVER MERYEM BAKIRHAN

Delivery Analist IT || Inclusive Support Desk || Research inclusie & diversiteit 

“Ik ben trots op hoe Meryem zich het afgelopen jaar heeft ontwikkeld en de onbekende dingen eigen heeft gemaakt. Door haar maatschappelijke betrokkenheid, ‘brengt’ ze veel. Als ervaringsdeskundige geeft Meryem ons de kennis die we nodig hebben om onze klantbedieningsprocessen voor zoveel mogelijk mensen, ook van andere achtergronden, zo toegankelijk mogelijk te maken. De periodes van zorg en uitzichtloosheid die zij heeft doorstaan, gebruikt ze nu zelf door een bijdrage te leveren aan de toegankelijkheid van de Rabobank." 

 

Vanwege haar rol en activiteiten bij de Rabobank is Meryem genomineerd als Uitblinker. Meryem zet zich bij de Rabobank in voor diversiteit en inclusie. Door haar eigen verhaal te vertellen inspireert ze anderen en laat ze zien wat er wel kan. Ze zorgt ervoor dat mensen in hun kracht worden gezet, dat ze gehoord worden en daadwerkelijk worden aangenomen! Ze blinkt uit in haar vak en heeft dat laten zien door o.a. het mede-opzetten van de inclusieve support desk bij de Rabobank. Daarnaast heeft ze zich hard gemaakt voor een toegankelijke werkplek door het gebruik van SpeakSee te introduceren. 
 Meer lezen over de inclusiereis van meryem? Klik hier!

 

CATEGORIE UITBLINKER

Deze award gaat naar een talent met een auditieve of visuele beperking dat laat zien wat er wél kan. Iemand die stappen heeft gemaakt in zijn of haar carrière en die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Is Meryem Bakirhan volgens jou een echte uitblinker?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Meryem

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier  

Logo Ctalents