dennis-2

Workshop 

positieve mindset - hoe bereik ik mijn doelen

Geannuleerd: 21 oktober 2022 

ctalents amsterdam

 

over de workshop

De workshop gaat op 21 oktober niet door!
Er zal binnenkort een ON DEMAND webinar gehouden worden. Meld je in het formulier hier alvast voor aan.

Het leven is vallen en opstaan, een erg bekende tegeltjeswijsheid. Het klinkt misschien als een open deur, maar toch is de boodschap onverminderd duidelijk! De uitvoering laat echter te wensen over, want hoe kun je eigenlijk weer opstaan als je valt? Oftewel: hoe kun je jezelf trainen om te gaan met tegenslagen? In deze workshop geven wij je concrete handvatten om precies dit te doen! Samen met een inspirerende spreker leren we je hoe je met een stukje introspectie, doelen en discipline een sterker persoon wordt.

 

na deze workshop

  • Weet je hoe je doelen moet stellen
  • Begrijp je de stappen die je moet zetten om je doel te bereiken
  • En kun je dit toepassen

over de docent

Dennis Warmerdam (28) is professioneel hockeyer bij het Nederlands elftal en Bloemendaal. In 2018 moest hij op 23-jarige leeftijd noodgedwongen zijn hockeycarrière beëindigen nadat hij werd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker. In de zoektocht naar genezing leek amputatie van zijn rechterarm voor lange tijd de enige optie.

Na een intense periode is Dennis succesvol geopereerd en begon zijn revalidatieperiode en droom om weer terug te keren als tophockeyer. Tegen alle verwachtingen in heeft Dennis zich teruggevochten naar de Hoofdklasse en met klap op de vuurpijl werd hij op 27-jarige leeftijd geselecteerd voor het Nederlands elftal. Zijn debuut voor het Nederlands elftal was een magisch moment. Dennis deelt zijn lessen uit de topsport en zijn ziekteperiode op een ludieke manier om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

 

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel informatie ontvangen over andere workshops? Vul dit formulier in.

Meld je alvast aan voor de On demand webinar