Foto van Mireille

Categorie Uitblinker

MIREILLE FREREJEAN

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN MIREILLE

MIREILLE FREREJEAN

Marketing Specialist Customer Experiece bij ABN AMRO en fractiemedewerker bij D66 

Mireille werd uitgedaagd in haar baan en kwam in deze nieuwe rol volledig tot haar recht waardoor zij nog meer van zichzelf liet zien. Dit leidde tot een vaste aanstelling bij ABN AMRO. Een goede reden om Mireille te nomineren als Uitblinker. Mireille zit niet stil want naast haar baan zet zij zich ook nog eens in voor de toegankelijkheid binnen de gemeente Purmerend. Als fractiemedewerker bij D66 wil ze ervoor zorgen dat iedereen binnen de maatschappij betrokken wordt. 

Meer lezen over de inclusiereis van Mireille? Klik hier!

 

CATEGORIE UITBLINKER

Deze award gaat naar een talent met een auditieve of visuele beperking dat laat zien wat er wél kan. Iemand die stappen heeft gemaakt in zijn of haar carrière en die uitblinkt in zijn of haar vakgebied. Is Mireille Frerejean volgens jou een echte uitblinker?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Mireille

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents