Ctalents Diamond Awards Uitblinker
mirjam

Mirjam Holleman

Mirjam is hèt voorbeeld van een doorzetter. Ze studeerde antropologie aan de VU, vond in Nederland geen baan en dus vertrok ze naar Polen om daar bij een IT service desk te werken. Hierna promoveerde ze met haar proefschrift ‘Attitudes over beperkingen’ aan de universiteit in Alabama! In Nederland vond zij haar droombaan bij de Politie. Hier onderzoekt ze hoe de Politie in verbinding kan blijven en met diversiteit om kan gaan. Stem daarom op Mirjam!

Ctalents Diamond Awards - categorie Uitblinker

Mirjam Holleman is genomineerd in de categorie Uitblinker. Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blinkt uit in zijn/haar vakgebied! Welk toptalent verdient volgens jou deze Ctalents Diamond award?

Stem op Mirjam HollemanOok een Inspirator worden?

Ctalents is jouw specialist voor als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent en op zoek bent naar een eerste baan of volgende stap in je carrière. We detacheren in alle sectoren voor starters, young professionals en zeer ervaren professionals op MBO4, HBO en WO niveau. Door middel van persoonlijk contact, waarbij wij jouw ontwikkeling centraal zetten, zorgen wij voor duurzame banen met toekomstperspectieven.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvende intake met een Recruiter!
Logo Ctalents