Foto van Natalia Szymanski

Categorie Inspirator

NATALIA SZYMANSKI

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

OVER NATALIA SZYMANSKI

Recruiter Neuro & Physical Diversity bij Nationale Nederlanden 

“Ze is enorm gedreven om vooruitstrevend te zijn op het gebied van inclusie en boekt daar echt resultaten mee.” 

Natalia zorgt ervoor dat sensorische talenten op de juiste afdelingen geplaatst worden. Ze is genomineerd als inspirator omdat ze in haar eentje veel beweging heeft gecreëerd binnen de Nationale Nederlanden. Dit jaar zijn er door Natalia daadwerkelijk concrete stappen gezet binnen Nationale Nederlanden en mensen met een auditieve of visuele beperking aangenomen.  

 

CATEGORIE INSPIRATOR

De inspirator is iemand die ervoor zorgt dat mensen met een auditieve of visuele beperking goed in een organisatie worden ingezet. Ook motiveert hij of zij anderen om hetzelfde te doen. Wil jij dat Natalia Szymanski naar huis gaat met deze award?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Natalia

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents