Logo van Nationale Nederlanden

Categorie Voorloper

NATIONALE NEDERLANDEN

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

OVER NATIONALE NEDERLANDEN

Bij Nationale Nederlanden staat Inclusie hoog op de agenda. Juist daarom zijn ze genomineerd als Voorloper. Nationale Nederlanden richt zich op talent en mogelijkheden, en niet op mogelijke beperkingen! Ze maken het verschil door daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking aan te nemen. Ze informeren zich goed, nemen talenten aan en onderzoeken vervolgens samen hoe ze dit ook echt succesvol kunnen maken.  

 

CATEGORIE VOORLOPER

Deze award is voor de organisatie die een echte voorloper is op het gebied van inclusie. Hier werken mensen met een auditieve of visuele beperking. Daarnaast inspireert dit bedrijf anderen om ook sensorisch talent in dienst te nemen. Is Nationale Nederlanden volgens jou een echte voorloper?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Nationale Nederlanden

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents