Foto van Nicole Riebandt

Categorie Inspirator

NICOLE RIEBANDT

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023
LEES HIER MEER OVER DE INCLUSIEREIS VAN NICOLE

OVER NICOLE RIEBANDT

Business Consultant D&I – B-Able Desk ABN AMRO 

“Nicole zet zich al jaren vol enthousiasme in voor B-able bij ABN AMRO en zorgt ervoor dat er daadwerkelijk sensorisch talent aangenomen wordt op verschillende afdelingen binnen de bank.” 

ABN AMRO zet zich al jaren in voor inclusie. De bank heeft een specifiek programma opgericht voor medewerkers met een arbeidsbeperking: de B-Able desk. De B-Able Desk ondersteunt de organisatie met de werving en het behoud van medewerkers met een beperking.  Nicole is genomineerd als Inspirator omdat ze altijd een stapje extra zet om betrokken te blijven bij de talenten. 
Meer lezen over de inclusiereis van Nicole? Klik hier!

 

CATEGORIE INSPIRATOR

De inspirator is iemand die ervoor zorgt dat mensen met een auditieve of visuele beperking goed in een organisatie worden ingezet. Ook motiveert hij of zij anderen om hetzelfde te doen. Wil jij dat Nicole Riebandt naar huis gaat met deze award?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op Nicole

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents