avw_9023_optimized

Wie nomineer jij voor de ctalents diamond awards?

wat zijn de ctalents diamond awards?

Na het succes van vorig jaar zijn wij er trots op om in 2024 voor de vijfde keer de Ctalents Diamond Awards uit te reiken. Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Een Award winnaar kenmerkt zich door het zakelijke te verbinden met het inclusieve en draagt dat oprecht uit. Uiteraard gaat het hier uitsluitend om genomineerde kandidaten en organisaties die talent met een auditieve en/of visuele beperking in een volwaardige, betaalde baan inzetten.

 

welke categorieën zijn er?

  • Voorloper: Deze organisatie is een echte voorloper op het gebied van inclusiviteit! Men zet daadwerkelijk mensen met een auditieve en/of visuele beperking in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen.
  • Koploper: Deze persoon of organisatie zet zich in voor een inclusieve samenleving en draagt bij aan verandering.
  • Inspirator: Deze persoon in een echte inspirator voor anderen! Hij/zij zorgt er daadwerkelijk voor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen ditzelfde te doen.
  • Uitblinker: Deze topper met een auditieve en/of visuele beperking laat zien wat er wel kan, maakt concrete stappen in zijn/haar carrière en blink uit in zijn/haar vakgebied!

winnaars van 2023 (hun verhaal)

Klik op de link om het verhaal te lezen.

Voorloper: ABN AMRO

Koploper: De Special Social Club

Inspirator: Ted Vonk

Uitblinker: Meryem Bakirhan

Nomineer nu