NPO Zapp

Categorie Koploper

NPO ZAPP

Stemmen is mogelijk t/m 29 maart 2023

OVER NPO ZAPP

"Ze maken fantastische kinderprogramma’s die toegankelijk zijn. Hierin lopen ze voorop. Zet deze lijn door en geef steeds meer dove/slechthorende/blinde/slechtziende talenten de ruimte".  

NPO Zapp is de kinderzender van de NPO. NPO Zapp richt zich vooral op kinderen tussen de 6 en 12 jaar. NPO Zapp is genomineerd als Koploper vanwege de toegankelijkheid van hun programma’s. Ze maken gebruik van muziektolken en tolken Nederlands Gebarentaal. Hierin zijn ze een absolute Koploper.  

 

CATEGORIE KOPLOPER

Deze award gaat naar een persoon of organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving en die bijdraagt aan verandering. Moet NPO Zapp deze award volgens jou winnen?

 

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden! 

Stem op NPO Zapp

OVER CTALENTS
Wij zorgen ervoor dat de extreem hoge werkloosheid onder mensen die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn duurzaam wordt verlaagd van 70% naar 20%. Hoe? Door talent te zien, in plaats van de beperking. Met onze methode focussen we ons op de sterke kanten en de ontwikkeling van onze kandidaten, en samen met al meer dan 37 organisaties zorgen wij ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Ctalents gaat voor een maatschappij waar iedereen een mooie carrière kan maken.

 

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier!   

Logo Ctalents