Ctalents Diamond Awards (2)
Foto nynke

Nynke Peters

Nynke is genomineerd als Inspirator vanwege haar inzet bij de Provincie Gelderland voor Diversiteit en Inclusie maar ook daar buiten.

Nynke kijkt echt naar de persoon zelf en geeft diegene de tijd om te landen. Ze zorgt dat de collega's om de persoon met een beperking heen op de hoogte zijn en, als ze dit willen, weten hoe ze kunnen helpen. Ze vindt het vanzelfsprekend alles in overleg met de nieuwe collega te doen, zodat die zich prettig voelt en gewoon een van de vele medewerkers wordt van provincie Gelderland. Hierbij kijkt ze naar wat er allemaal wél kan. Is een collega doof? Dan leert ze gebarentaal. Is een collega blind? Dan loopt ze net zo lang met diegene mee tot die zelf de weg vindt. Ze spreekt geregeld met alle medewerkers met een beperking en wil dan weten hoe het gaat en of er qua toegankelijkheid iets beter kan. Zo ja, ziet ze het als uitdaging de organisatie daarin mee te nemen en de medewerker het gevoel te geven dat dat heel normaal is. Eerlijk over wat mogelijk is en met humor en creativiteit zorgt ze dat elke medewerker de plek vindt waar diegene zijn talent het best kan inzetten en kan groeien. Als ook anderen daarvan leren en breder gaan kijken naar mogelijkheden, is haar missie geslaagd.

Ctalents Diamond Awards - categorie Inspirator

Ctalents reikt de Diamond Awards uit aan diegenen die écht het verschil maken op het gebied van inclusie, woorden omzetten in daden en daardoor bijdragen aan onze missie. Nynke Peters is genomineerd voor de categorie Inspirator. Deze persoon is een echte inspirator voor anderen! Hij/zij zorgt er daadwerkelijk voor dat mensen met een auditieve en/of visuele beperking goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen ditzelfde te doen.

Stem op Nynke PetersOok een Inspirator worden?

Ctalents is de gespecialiseerde detacheringspartner voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking. We detacheren vanaf MBO-4 tot WO niveau; starters, young professionals en zeer ervaren professionals. Binnen iedere branche zijn geschikte banen voor deze doelgroep. De belangrijkste voorwaarde is dat ook jij wilt bijdragen aan een inclusiever Nederland door professionals met een auditieve en/of visuele beperking een plek in je organisatie te laten vervullen.

Meer weten? Plan hier een vrijblijvend gesprek in met een Adviseur Inclusie
Logo Ctalents