Vacature

OPEN VACATURE

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij gemotiveerd om te gaan werken in een functie die echt bij je past, maar staat jouw droombaan niet tussen onze vacatures? Of weet je niet welke rol het beste aansluit op jouw behoeftes? Stuur ons dan een open sollicitatie! 

 

*Deze functie staat open voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof). 

 

Ctalents werkt samen met diverse opdrachtgevers uit vele sectoren. Voor individuen zoals jij, die van het talent barsten, gaan wij met deze bedrijven het gesprek aan om een positie te vinden die écht aansluit en het beste uit jou naar boven haalt. 

 

Wij zijn een detacheringsbureau dat zich richt op sensorisch talent. Met de juiste tools en, waar nodig, hulpmiddelen kom jij goed tot je recht. Daar geloven wij in. Daarbij krijg je coaching vanuit Ctalents. Niet omdat wij twijfelen aan jouw kunnen, maar om dezelfde reden waarom een topsporter altijd een coach heeft: om te zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen. 

 

Wij zetten in op een duurzaam dienstverband. Zo kan jij echt groeien in je rol en jezelf duidelijk neerzetten. Aan het eind van de opdracht wordt dan ook samen gekeken of er bij de opdrachtgever aan de slag kan blijven of dat erop zoek gaan naar een volgende opdrachtgever. Kortom, je hebt mogelijkheid tot afwisseling, maar met de zekerheid van een vaste werkgever! 

 

Wat hoort er nog meer bij je functie? 

 • Mensen die gedreven zijn om een stap te zetten in hun professionele leven 
 • Mensen die durven te denken in mogelijkheden, niet in beperkingen 
 • Mensen zoals jij! 

Solliciteer voor deze functie

Wat verwachten wij van jou? 

 • Jij beschikt over de volgende eigenschappen: 
 • Je bent minimaal MBO4 werk- en denkniveau 
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week 

Overige functie-eisen: 

 • Je bent gemotiveerd en leergierig 
 • Je gaat oplossingsgericht te werk 
 • Je staat open voor een nieuwe uitdaging 

Wat bieden wij jou? 

 • Een marktconform bruto maandsalaris. De inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis (40 uur per week); 
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden; Denk hierbij aan vakantiegeld (8,33%), reiskosten of thuiswerkvergoeding, pensioenopbouw via StiPP en toegang tot onze Online Academy;  
 • A true personal connection! Samen met jouw Recruiter breng jij jouw wensen en ambities in kaart; 
 • Bij interesse ontvang je career coaching. Zo kun je blijven groeien in je functie en als persoon; 
 • Wij zorgen dat de hulpmiddelen die jij nodig hebt perfect zijn afgestemd op je functie.  
Registreer bij Ctalents

Staat jouw droombaan hier niet bij?

Het is zeker niet gek als jouw droombaan hier niet bijstaat. Wij hebben namelijk duizenden vacatures openstaan bij onze inclusieve opdrachtgevers. Neem contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan.

Plan een vrijblijvend gesprek in met onze Recruiter Lisanne.

Over Ctalents 

Ctalents is dé detacheerder voor professionals met een visuele- (slechtziend of blind) en/of auditieve beperking (slechthorend of doof) en begeleid hen naar MBO4, HBO of WO banen. Dit doen we op een innovatieve manier in samenwerking met grote partners.    

  

Onze professionals hebben veel meer in hun mars dan de maatschappij denkt. Wij werken met mensen waar wij in geloven en ons hard voor maken, dag in dag uit. Wij vinden dat een inclusieve maatschappij geen luxe is, maar een absolute must die zo snel mogelijk normaal moet worden. Roepen vanaf de 7zijlijn is simpelweg niet genoeg. Daarom staat Ctalents voor concrete kansen, goed werkgeverschap en bovenal de ontwikkeling van iedereen die bij ons werkt! Echte kansen, voor echt talent met duurzaam resultaat.  

  

Word jij onze nieuwe topper? Solliciteer dan direct via de website! Of wil je nog iets meer weten over wat werken bij Ctalents inhoudt? Neem dan contact op met onze Recruiter Lisanne via lisanne@ctalents.nl, 06-83925666 of plan direct een meeting in via Hubspot Meeting met Lisanne (hubspot.com) Tot gauw!